Како учествовати

Учешће на конкурсу је бесплатно.

Рок за слање фотографија je 8. јул 2021.

Учесници могу да предају највише три фотографије по категорији и од 5 до 10 фотографија у категорију „Приче“.

Слике треба слати у највишем квалитету с обзиром на величину датотеке, бит дубину (bit depth) и резолуцију. Минимална величина 3000 пиксела.

Свака фотографија мора бити у JPG, PNG или TIFF формату, а стандарднa палета боја за жирирање је sRGB

Постоје два начина слања фотографија за такмичење постављањем на OrthPhoto страницу или коришћењем адресе е-поште awards@orthphoto.net
Када шаљете фотографијe путем е-поште заједно са њима очекујемо образац за учешће: појединачне фотографије, приче. Ако послата датотека буде већа од 20MB, молимо вас користите системе за пренос датотека (попут wetransfer, google drive, dropbox итд.)
Да бисте фотографије послали путем веб странице Оrthphoto, потребно је да се пријавите на страницу www.orthphoto.net потом отпреми (upload) или да изаберете фотографију са свог профила и користите посебан образац испод слика које сте већ отпремили/изабрали.

Учесници могу бити позвани да предају оригиналне електронске фотографије. Ако то не учине, може доћи до искључења из такмичења. Организациони одбор задржава право да проверу горе наведеног и пресуди у било ком спору у било ком тренутку, као и да искључи фотографе који нису у могућности да потврде информације достављене на обрасцу за пријаву.Правила