Categorii

Categorii speciale

Introducere

Site-ul de partajare a fotografiilor Orthphoto.net împreună cu partenerii săi sunt încântați să anunțe lansarea unui nou concurs internațional de fotografie intitulat „OrthPhoto Awards”. Concursul, deschis tuturor fotografilor profesioniști și amatori, oferă o oportunitate de a comunica și de a împărtăși unui public mai larg frumusețea Bisericii Ortodoxe și cultura credincioșilor ei prin intermediul imaginii vizuale.

Concursul va fi evaluat de un grup de experți internaționali

Cele mai bune fotografii și cele premiate vor fi afișate într-o expoziție și publicate într-un album intitulat „Culorile Ortodoxiei”, care va fi editat și tipărit de către Editura Bisericii Poloniei.

O ceremonie de premiere și un atelier de lucru despre fotografie sunt planificate pentru luna august în Polonia.

Informații generale

Concursul va accepta transmiterea de fotografii în perioada 2 mai - 8 iulie 2012 în următoarele patru categorii: Locuri, Reportaj, Persoane, Detalii. Vor fi acceptate, de asemenea, fotografii pentru trei categorii speciale: Din Arhivă, Povestiri, Covid-19. Participanții sunt bineveniți să trimită până la trei fotografii pe categorie, o serie de 5-10 fotografii fiind acceptate pentru categoria specială „Povestiri”.

Participarea la concurs

Competiția este deschisă tuturor fotografilor profesioniști și amatori din întreaga lume. Participarea la concurs este gratuită. Organizatorii își rezervă dreptul de a prelungi durata competiției.

Reguli pentru trimiterea fotografiilor

Doar fotografiile care prezintă lăcașuri de cult aparținând Bisericilor Ortodoxe canonice recunoscute reciproc vor fi acceptate pentru încărcare / concurs. Fotografiile care ar putea prezenta, crea sau dezvolta tensiuni vor fi respinse automat.

Drepturi de autor

Participarea la concurs nu transferă dreptul de proprietate asupra imaginilor trimise. Participarea prin trimiterea fotografiilor acordă automat licență organizatorului și partenerilor, așa cum se prevede în continuare. Prin participarea la concurs, participanții acordă organizatorilor (OrthPhoto.net) dreptul de a publica fotografiile în publicațiile organizatorilor, inclusiv albume, calendare, fotocast și expoziții.
200 de fotografii vor fi trimise pentru albumul jubiliar „Culorile Bisericii Ortodoxe”, care va fi publicat de către Editura Bisericii Ortodoxe din Polonia. Autorii ale căror fotografii sunt alese pentru includere în album vor primi gratuit o copie a noului album.

Cum să participi

Parteneri / Sponsori

Ajutați-ne să promovăm concursul

Vă rugăm să luați în considerare sprijinirea concursului OrthPhoto Awards publicând un banner pe site-ul dvs., pe rețelele sociale sau pe blog. Toate entitățile care promovează concursul și informează organizatorii despre acest sprijin vor fi incluse în lista susținătorilor.
Pentru a veni în sprijinul dvs., am pregătit și publicat bannere care pot fi folosite pentru a promova concursul în diferite moduri. Dacă aveți o solicitare sau o nevoie aparte, vă rugăm să nu ezitați să contactați organizatorii. Bannerele pot fi găsite mai jos și pot fi utilizate prin lipirea codului HTML în site-ul dvs., pe blog sau pe canalele de socializare.

Vă mulțumim pentru ajutor!

accesați pagina cu bannere

Media partners