Organizatori

OrthPhoto

ORTHPHOTO este un proiect și un site unic care implică fotografi profesioniști și amatori care doresc să împărtășească fotografiile lor despre frumusețea credinței creștin ortodoxe din întreaga lume.

ORTHPHOTO conține peste 100.000 de fotografii din 80 de țări - din Brazilia în China, din Rusia în Uganda. Site-ul atrage zilnic peste 500 de persoane din peste 100 de țări iar acum există în 11 versiuni lingvistice.

www.orthphoto.net

Parteneri

Partenerii ne ajută cu organizarea, promovarea și sponsorizarea

Sponsori

Prin donații, putem organiza acest Concurs și putem oferi premii în fiecare categorie

Vă așteptăm!

OrthPhoto Awards OrthPhoto Awards este un proiect nou și vă invităm să vă alăturați și să faceți parte dintr-o comunitate entuziastă de fotografi care caută să împărtășească frumusețea Bisericii Ortodoxe.
Pentru a afla despre cum puteți deveni partener sau sponsor al proiectului, vă rugăm să ne scrieți la: awards@orthphoto.net

Numele sponsorilor și partenerilor vor fi publicate împreună cu sigla companiei sau a instituției în toate publicațiile și evenimentele realizate în cadrul acestui proiect: Concurs, Expoziții, Albume, pagini web etc. < br /> Partenerii și sponsorii vor avea ocazia să facă parte din ceremoniile de premiere, alegând categoria pentru care ar dori să prezinte premiul.

Echipa competiției

Prin munca remarcabilă a unei echipe internaționale, putem organiza acest eveniment pentru dvs.

Thank you for all your support

How to participate

Entering the competition is free of charge. Entries must be received between 2nd of May and 8nd of July 2021.