Организатори

OrthPhoto

ORTHPHOTO е уникален проект и уебсайт, който включва както професионални фотографи, така и любители, които желаят да споделят своите снимки посветени на красотата на Православното християнство и вяра по целия свят.

ORTHPHOTO съдържа над 100 000 снимки от 80 страни - от Бразилия до Китай, от Русия до Уганда. Всеки ден уебсайтът привлича повече от 500 души от над 100 държави и вече съществува в 11 езикови версии.

www.orthphoto.net

Партньори

Партньори са тези, които ни помагат с организация, промотиране и спонсорство.

Спонсори

Благодарение на даренията ние имаме възможност да организираме този конкурс и да предложим награди във всяка една от категориите.

Очакваме ви!

„OrthPhoto Awards“ е нов проект и ви каним да се присъедините към нас, и да станете част от вълнуващата общност от фотографи, които се стремят да споделят красотата на Православната църква. За да попитате за това как да станете партньор или спонсор на проекта, моля пишете ни на:

awards@orthphoto.net

Имената на спонсорите и партньорите, ще бъдат публикувани заедно с логото на тяхното дружество или институция, във всички публикации и събития, направени в рамките на този проект: Конкурс, Изложби, Албуми, уеб страници, плакати и др.
Партньорите и спонсорите ще имат възможност да участват в церемониите по награждаване, като изберат категорията, за която биха искали да връчат наградата.

Екипът на конкурса.

Благодарение на упоритата работа на група международни членове на екипа, ние сме в състояние да организираме това събитие за вас.

Thank you for all your support

Как да участвате

Участието в състезанието е безплатно. Конкурсът започва на 2 май 2021 г. и завършва на 8 юли 2021.