Διοργανωτές

OrthPhoto

Το ORTHPHOTO είναι ένα μοναδικό έργο και ιστοσελίδα που περιλαμβάνει επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που θέλουν να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους σχετικά με την ομορφιά της Ορθοδοξίας και την πίστη σε όλο τον κόσμο.

Το ORTHPHOTO περιλαμβάνει πάνω από 100.000 φωτογραφίες από 80 χώρες - από τη Βραζιλία έως την Κίνα, από τη Ρωσία έως την Ουγκάντα. Η ιστοσελίδα προσελκύει πάνω από 500 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες κάθε μέρα και δημοσιεύεται σε 11 γλώσσες.

www.orthphoto.net

Συνεργάτες

Συνεργάτες που μας βοηθούν στην οργάνωση, την προώθηση και τις χορηγίες

Χορηγοί

Χάρη στις δωρεές μπορούμε να διοργανώσουμε αυτόν τον διαγωνισμό και να προσφέρουμε βραβεία σε κάθε κατηγορία

Σας περιμένουμε

Τα Βραβεία OrthPhoto (OrthPhoto Awards) είναι ένα νέο έργο και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να γίνετε μέρος μιας συναρπαστικής κοινότητας φωτογράφων που επιδιώκουν να μοιραστούν την ομορφιά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Για να λάβετε πληροφορίες πώς μπορείτε να γίνετε συνεργάτης του έργου ή χορηγός, γράψτε μας στη διεύθυνση:

awards@orthphoto.net

Τα ονόματα των χορηγών και των συνεργατών θα δημοσιευτούν μαζί με το λογότυπο της εταιρείας ή του ιδρύματος σε όλες τις εκδόσεις και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτού του έργου: Διαγωνισμό, Εκθέσεις, Λευκώματα, Αφίσες, Ιστοσελίδες κ.λ.π.
Οι συνεργάτες και οι χορηγοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις τελετές απονομής επιλέγοντας την κατηγορία για την οποία θα ήθελαν να παρουσιάσουν το βραβείο.

Οργανωτική Επιτροπή

Χάρη στη σκληρή δουλειά μιας διεθνούς ομάδας, είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε αυτήν την εκδήλωση για εσάς.

Thank you for all your support

Τρόπος συμμετοχήςs

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 02/05/2021 και λήγει στις 8/07/2021. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα, εάν το κρίνουν σκόπιμο, να παρατείνουν τη διάρκεια του διαγωνισμού.